Neem contact op met Wouter

Ik help je graag verder

Contactformulier
Veelgestelde vragen

Het ontwikkelproces is bij elke website anders. Websites met een enkele pagina kunnen in een week opgeleverd worden. Websites met meerdere pagina’s duren soms wat langer.

Zoveel jij wilt! Ik kan de hele hosting voor je afsluiten, je website installeren en belangrijke software installeren die elke WordPress website nodig heeft maar WordPress websites vaak missen. Denk hierbij aan het bijhouden van bezoekers, antivirus software en antispam software.

Bij het bouwen van je website wordt er gebruik gemaakt van WordPress. Dit is een Content Management Systeem (CMS) met talloze software plugins. Hierdoor is het enorm schaalbaar en kan je website makkelijker geüpdatet worden. Om snelheid, compatibiliteit en stabiliteit te garanderen gebruik ik premium thema’s die ik volledig ombouw. Deze premium software krijg je er standaard bij.

Jazeker! Vul snel het formulier in met je specifieke vraag en een link naar de website die moet worden geüpdatet of aangepast en we laten snel weten wat we voor je kunnen betekenen!

webdesigner uit velp wouter spaan